FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna kring Talk To. Skulle du inte hitta svaren på dina frågor nedan är du välkommen att skicka ett mejl till oss på help@talkto-official.com så hjälper vi dig snarast.

Konsultationer

Varje expert har sin egna profilsida med en bokningsbar kalender. I kalendern ser du vilka lediga tider som den valda experten har. För att boka klickar du på tiden du önskar och följer instruktionerna. 

Alla konsultationer äger rum över videosamtal i Google Meet. Innan din konsultation kommer du att få en kalenderinbjudan med en länk via email som leder till din konsultation. I mötet kommer du kunna visa ditt hem/rum/trädgård och prata med din rådgivare och bolla dina tankar och funderingar.

De bästa konsultationerna är de där kunden förberett sig och vet vilka frågeställningar de vill ha svar på.

Dina förberedelser kan så klart vara så minimala eller grundliga som du anser är nödvändigt för att uppnå dina mål med konsultationen. Vi föreslår att du sätter ihop ett enkelt dokument eller en presentation som innehåller foton av de utrymmen du behöver hjälp med och frågor du vill ha svar på.

Du kommer också kunna ladda upp inspirationsbilder, möbler/inredning som du gillar eller planritningar/ritningar. Din rådgivare kommer kunna ta del av detta underlag innan mötet med dig. Har du ytterligare frågor om hur du ska förbereda dig är du välkommen att kontakta oss på booking@talkto-offical.com

Du kommer inte kunna kontakta eller diskutera direkt med din rådgivare innan konsultationen.

Däremot kommer du, när du bokar ditt möte få möjlighet att skriva en kort anteckning till din rådgivare och förklara vad du vill prata om. Efter bokningen av din konsultation kommer du få möjlighet att fylla i ett frågeformulär för att ge din expert ytterligare information om ditt projekt och dina frågeställningar.

Du kommer också att kunna ladda upp filer (presentationer, bilder, planritningar etc.) som rådgivaren kan titta på innan konsultationen och som ni kan granska under din konsultation.

Då mötet sker över video, Google Meets, som du kan använda på din mobiltelefon, bärbara dator eller Ipad så är tanken att du under mötet filmar ditt utrymme så att rådgivaren kan se och ge råd direkt.

Innan mötet kommer du även kunna ladda upp bilder samt dina frågeställningar så att rådgivaren kan förbereda sig. Det går även att dela bilder och annat material med varandra under själva videomötet

Vi har valt ut professionella och mycket kunniga rådgivare inom sina respektive områden för att denna situation inte ska uppstå.

Men ibland går det fel och vi kommer att göra vårt bästa för att lösa det åt dig. Enligt ovanstående svar kan vi tyvärr inte ge en återbetalning om du är missnöjd med din experts råd eller om resultatet av eventuella beslut du fattar baserat på innehållet i din konsultation inte känns bra.

Vi kan dock erbjuda full återbetalning om din expert inte dyker upp till din konsultation (vänligen maila booking@talkto-official.com om det skulle hända) eller en partiell återbetalning om din expert är mer än några minuter försenad.

Observera att alla köp av presentkort är ej återbetalningsbara.

Tyvärr kan vi inte återbetala ej utnyttjad tid. Din rådgivare har en bokad kalender och har avsatt tid för att prata med just dig. För att undvika detta föreslår vi att du förbereder några extra frågor som du kan ställa till din rådgivare om du märker att ni har tid kvar.

Vårt bästa förslag är att du då bokar en uppföljande konsultation med din rådgivare så kan ni fortsätta prata och komma fram till lösningar.

Talk To är en tjänst som baseras kring videokonsultationer. Lite som KRY. Det betyder att all kommunikation med din rådgivare sker under mötet och inga leveranser i form av ritningar etc skickas till dig efteråt.

Skulle du däremot vilja beställa ett större projekt av din rådgivare, som innebär arbete från din rådgivare utanför plattformen går det självklart bra!

Avbokningar och återbetalningar

Tyvärr kan vi inte återbetala dig för denna typ av situation. Våra rådgivare förbereder och avsätter sin tid för att prata med dig. Tid som de annars hade kunnat prata med någon annan eller utföra jobb åt ordinarie kunder.

Därmed kan denna typ av “no show” inte kan återbetalas. Vi kommer göra vårt bästa med påminnelser innan din bokade konsultation så att denna situation i största möjliga mån undviks.

Du kan avboka eller boka om din konsultation upp till 72 timmar i förväg med full återbetalning.

Ändringar inom 72h till din konsultation kommer tyvärr att debiteras med respekt för din rådgivares tid. Alla avbokningar eller ombokningar måste ske per email till oss på booking@talkto-official.com

Betalningar

Prissättningen är individuell och varje rådgivare sätter sina egna priser. Spannet för en 55 minuters konsultation ligger mellan ca 1000 kr och 4000 kr.

Betalning sker tryggt med kort vid bokning av en konsultation. Precis som när du köper ett klädesplagg eller liknande i en webshop.

Absolut! Du kan köpa ett presentkort för valfritt värde över 750 kr. Mottagaren av presentkortet kommer att kunna lösa in presentkortet vid bokning av en konsultation.

Skulle gåvomottagaren boka en konsultation som kostar över det angivna beloppet så kommer personen i fråga enkelt kunna betala det resterande beloppet.

Det går också bra att boka en konsultation åt någon med en specifik rådgivare och antingen skicka länken till konsultationen eller ange deras namn/e-postadress i bokningen i kassan istället för din egen. Observera att köp av presentkort ej är återbetalningsbara.