HUR FUNGERAR DET

Skapa ett hem att trivas i. Låt våra experter guida dig genom besluten.

Så fungerar Talk To

 

Vare sig du behöver hjälp med att hitta den röda tråden i ditt hem – eller stöd för att bestämma kulörer, uppdatera en planlösning eller hjälp med designen av din trädgård, så har vi experter du kan prata med.

Steg 1

Hitta en expert

Hitta en expert som matchar dina behov. Oavsett om du har frågor angående din trädgård eller vill ha hjälp med en planlösning så har vi experter du kan prata med.

Steg 2

Boka din videokonsultation

Boka konsultationen på en tid som passar dig. Efter bokningen får du ett email med en länk och information om hur du förbereder och går med i videokonsultationen.

Steg 3

Få personlig rådgivning

Äntligen är det dags för din konsultation. Gå med i videosamtalet och få hjälp och rådgivning av en expert.

Vad vill du ha hjälp med?

Här är några vanliga områden där våra experter kan hjälpa dig

Vill du renovera köket och funderar du på vilken layout som är bäst för ditt kök? Kanske vill du ha en köksö men osäker på om den får plats eller om det blir bra om du tar bort överskåpen?

Kanske vill du få ett rum att kännas större, hitta den perfekta neutrala kulören för att matcha din soffa eller kanske funderar du över vilken färg du ska måla din inbyggd bokhylla i? Eller så har du inga ideér och behöver inspiration!

Det kan vara svårt att veta vad man ska ha på väggarna, vad som passar ihop och vad som passar din stil? Kanske vet du inte var du ska börja leta eller vad som passar din budget?

Vill du ha gardiner men kan inte bestämma dig för stil, kvalitet och typ av gardin som passar hemma hos dig? Vilken gardin matchar fönstret bäst och ska du en skena eller en gardinstång?

Planerar du en badrumsrenovering? Behöver du hjälp med layout, att välja material eller få tips och rådgivning för att skapa en specifik känsla? Du kanske inte kan välja mellan två olika stilar och vill bolla dina idéer med en expert?

Har du köpt en ny bostad och vill hitta den bästa planlösningen? Eller har du kanske en idé om hur du vill ändra planlösningen men är osäker på att det kommer att fungera?

Vill du ta tag i din trädgård? Hjälp med att planera en köksträdgård eller uteplats? Eller kanske vill du ha inspiration kring en pergola eller hur du kan inreda din balkong?

Kanske har du redan bestämt dig för vilka möbler du vill ha men vill att en inredningsdesigner ger sin åsikt kring om det kommer att fungera eller inte? Eller så känner du att det saknas något för att skapa känslan du är ute efter?

Försöker du hitta din inredningsstil och skapa en röd tråd i ditt hem? Kanske har du och din partner olika stilar och åsikter som behöver knytas ihop för att få det att fungera?