OM OSS

Vår idé är att skapa en plats där dina frågor kring hem och design möter svar

Vår story

Välkommen till Talk To

Vår vision är att vara den självklara destinationen för alla dina frågor om hem och inredning.

Genom personliga 1:1 digitala konsultationer med framstående inredningsexperter på vår plattform öppnar vi upp för nya idéer och perspektiv. Grundat i Sverige, känt för sin rika designtradition, strävar Talk To efter att erbjuda en global vision. Vi har samlat de främsta experterna inom branschen för att skapa en omfattande och mångsidig upplevelse för användare världen över.

Vi står alla inför ögonblicken när vi vill göra förändringar i våra hem, vare sig det handlar om att flytta, renovera eller inreda på nytt. Men frågan är, vem vänder vi oss till för att hitta lösningarna?

Hur får man hjälp med de där frågorna som är större än ett DM på Instagram men mindre än ett fullskaligt projekt? De flesta av oss frågar vänner, familj eller hantverkare. Eller spenderar otaliga timmar online för att hitta inspiration och svar.

Men tänk om det fanns ett sätt att direkt koppla upp sig med dem som faktiskt kan och har svaren? Här kommer Talk To in i bilden. En plattform utformad för att koppla ihop dig med experter inom heminredning genom personliga videokonsultationer.

Kärnan i Talk To är en stark övertygelse – att expertrådgivning inom hem- och inredningsdesign bör vara enkel och tillgänglig för alla, oavsett projektets omfattning eller budget. Genom att bryta ned traditionella hinder blir tillgången till experter inom olika områden av hemmet mer demokratisk. Vår mission är tydlig: att erbjuda genuin inredningsexpertis anpassad efter dina specifika behov.

Oavsett om du söker rådgivning kring de sista möblerna för att knyta ihop ett rum – eller hjälp med att bestämma detaljer som gardiner, väggfärger, belysning eller rådgivning kring ett fullskaligt renoveringsprojekt – är våra rådgivare redo att hjälpa dig.

Om oss

Talk To föddes ur våra egna erfarenheter. Vi har båda upplevt hur svårt och energikrävande det kan vara att renovera, göra om hemma och försöka skapa ett härligt hem. Det är lätt att fastna i alla val och beslut som gör att man inte kommer vidare.

Vi har också upplevt hur hjälpsamt det kan vara att ha experter att rådfråga och vända sig till för vägledning. Genom åren har vi arbetat med några av de skickligaste personerna inom hem- och inredningsbranschen. Mathilda som PR-konsult och rådgivare för varumärken inom inredningsbranschen och Anna med ett förflutet från fastighetsutveckling och en av grundarna till Renomate.

Men vem frågar man om man inte har kontakterna, eller budgeten för ett fullskaligt projekt? Vem vänder man sig till om man har små frågor men är stort behov av vägledning?

Det fick oss att fundera på hur vi skulle kunna göra det enklare och mera tillgängligt för människor att komma i direktkontakt med specialister för att få rådgivning och vägledning kring beslut som rör hemmet.

Idén växte till Talk To – en plattform där vi har samlat och kurerat rådgivare inom hem – och inredningsdesign. En samlingsplats där frågor möter svar från de bästa i branschen. Genom att enkelt boka ett videosamtal och prata med en expert möjliggör vi för alla som har funderingar kring sitt hem att få hjälp, nya perspektiv och personlig rådgivning. Plattformen erbjuder kvalitetstid med rådgivare där du får vägledning för att fatta hållbara och välgrundade beslut och tar bort stressen med att skapa det hem du älskar.

Med Talk To vill vi skapa en inkluderande plattform, fri från allt som kan verka skrämmande med att anlita professionell hjälp. Under pandemin vande vi oss snabbt vid digitala möten och att träffa en kollega eller en läkare online blev snabbt normen. Vi känner att tiden nu är mogen för att erbjuda även hem- och inredningsrådgivning digitalt.