Talk To: Förnya ditt hem med 1:1 digitala videokonsultationer

I en värld där beslut om vårt hem, trädgård och vardagliga val kan vara överväldigande, introducerar Talk To en innovativ lösning för att göra dessa beslut enklare och mer meningsfulla. I den här artikeln visar vi hur Talk To kan hjälpa dig genom att erbjuda direktåtkomst till personlig expertis inom olika områden, allt bekvämt tillgängligt online.

I den här artikeln kommer vi att gå igenom fördelarna digitala konsultation och hur du med hjälp av Talk To kan skapa ditt drömhem.

Vad är Talk To?

Talk To är inte bara en tjänst; det är din personliga guide för där du kan förverkliga dina idéer och funderingar med hjälp av ledande rådgivare. Arkitekter, inredningsdesigners, trädgårdsdesigners, vintageexperter och konstrådgivare, alla redo att enkelt hjälpa dig över ett videosamtal.

Oavsett om du står inför en köksrenovering, funderar på färgsättning, konst, belysning eller trädgårdsdesign, kan du genom Talk To få personlig rådgivning av ledande experter.

Hur fungerar Talk To?

Att använda Talk To är enkelt och bekvämt. Först identifierar du ditt behov och hittar den perfekta experten för ditt projekt. Steg två innebär att boka din videokonsultation vid en tid som passar dig. Genom att ge dig all nödvändig information förbereder du dig smidigt för din konsultation, allt från bekvämligheten av ditt eget hem.

Nicole Wilson_New Generation garden
Nicole Wilson – Trädgårdsdesigner
Talk To Thomas Arkitekt
Thomas Sandell – Arkitekt
Navet Inredningsdesigner
Navet – Inredningsdesigners

Fördelarna med Talk To

1. Prata med rätt person

En stor fördel med Talk To är möjligheten att direkt kommunicera med experter inom specifika områden, online. Genom att eliminera onödiga mellanhänder undviker du risken att prata med fel personer som såldes ger fel svar. Detta sparar inte bara tid utan erbjuder också flexibilitet och tillgänglighet.

2. Undvik felköp och missförstånd

Genom att prata med rätt person med rätt kunskap minskar du risken för missförstånd och felaktiga beslut. Våra experter är noggrant utvalda och kan ge dig den inspiration och vägledning som behövs genom den online-plattform vi erbjuder. Resultatet blir hållbara och välgrundade beslut.

3. Direkt tillgång till experter

Med vår online-rådgivning får du omedelbar och direkt tillgång till toppexperter inom arkitektur, inredningsdesign, trädgårdsdesign och konst. Dessa specialister säljer vanligtvis inte sin tid per timme.

På vår plattform får du direkt kontakt med utvalda högkvalificerade rådgivare. Genom videosamtal kan du boka och prata med den expert som passar dig och dina frågeställningar vilket ger dig ovärderlig insikt och vägledning för ditt projekt.

Genom en sömlös och direkt dialog möjliggör plattformen en fördjupad förståelse och ett effektivt samarbete, vilket är nyckeln för att förverkliga dina visioner. Avståndet mellan idé och professionell vägledning krymper, och du får den nödvändiga rådgivningen du behöver för att ta dina projekt vidare.

4. Flexibilitet i tidsplanering

En av de stora fördelarna med online-rådgivning är möjligheten att boka konsultationer vid tider som passar dig bäst. Det ger dig en flexibilitet och gör det enklare och snabbare att få experthjälp utan att behöva anpassa sig till restider.

5. Global tillgänglighet

Plattformen möjliggör global tillgänglighet och gör det möjligt för dig, oavsett var du eller rådgivaren bor, att samarbete vilket öppnar upp för mångfald och olika perspektiv, vilket kan berika din beslutsprocess och inspirera till unika idéer.

6. Anpassad och personlig upplevelse

Varje konsultation är skräddarsydd efter dina specifika behov och önskemål. Det ger dig en personlig upplevelse där experterna kan fokusera på att lösa just dina utmaningar och förverkliga dina visioner. Stora som små.

Interiör av Kajsa Melchior
Interiör av Kajsa Melichior

Läs hur några av våra nöjda kunder fått hjälp!


Åsa – hur en digital konsultation med Caroline Borg förvandlade hennes vardagsrum

Åsa hade kämpat med hur hon skulle möblera och göra sitt vardagsrum mysigare i över ett år. Hon kände att något var fel men kunde inte sätta fingret på exakt vad. Beslutet att boka en 55-minuters konsultation med inredningsskaparen Caroline Borg, vars stil och interiörer hon beundrade, visade sig vara helt rätt beslut.

Caroline förstod mina funderingar och hjälpte mig på fantastiskt snällt och vänligt sätt.”

Att få ett bollplank som förstod hennes funderingar och tankar och som dessutom hade konkreta tips på förbättringar var otroligt hjälpsamt. Konsultationen lämnade henne full av idéer och ett nyfunnet självförtroende att själv jobba vidare med de tips och ideér hon fick.

Caroline Borg – Inredningskreatör TalkTo
Kök hemma hos Caroline Borg

Alexandra – Hur en konsultation med Julia Glanzelius hjälpte Alexandra att ta beslut

Alexandra ville bygga en pergola på sitt lantställe på Gotland. Idéerna hur den skulle se ut var många samtidigt som hon ville att pergolan skulle uppfylla flera syften. Alltifrån att ge skugga, till ett utrymme för grillning samt göra uteplatsen mysigare. Trots att hon hade ritat ungefär tio olika layouter, var hon inte helt säker på någon av dem vilket gjorde att hon inte kom igång med byggandet.

När hennes snickare en dag meddelade att han kunde starta byggnationen blev det bråttom att ta beslut. “Jag är så glad att jag tog beslutet att konsultera Julia på Glanzelius Garden  innan vi började byggnationen”

Konsultationen blev extremt givande. Hon delade sina idéer och ritningar med Julia, som snabbt förstod Alexandras vision. Julia gav värdefulla insikter och förslag och kom med input som Alexandra inte hade tänkt på, vilket avsevärt förbättrade pergolans design och hela uteplatsens känsla.

“Jag är så glad att jag bokade en konsultation innan vi startade byggnationen av vår pergola!”

Snickaren har nu byggt klart pergolan och Alexandra ser fram emot en sommar med en helt ny uteplats!

Julia från Glanzelius Garden
Glanzelius Garden

Lotten – en 25 minuters konsultation med Cathy Nordström hjälpte henne att sortera bland alla röriga inredningstankar.

Lotten befann sig i en virvelvind av idéer när det gällde att inreda sitt nya hem. För att skapa ordning i kaoset bestämde hon sig för att boka en 25-minuters konsultation med Cathy Nordström, vår expert på textilrådgivning. Under denna korta men betydelsefulla konsultation lyckades Cathy hjälpa Lottens med alltifrån färgval till tyger.

By exploring color schemes and selecting furniture for the bedroom, library, and living room, Cathy provided targeted guidance. Lotten, who initially felt overwhelmed by her thoughts, found relief when Cathy transformed her ideas into a coherent and feasible plan.

The consultation not only brought clarity to the design process but also boosted Lotten’s confidence in her decision-making.

Inredning av Cathy Nordström
Cathy Nordström – Textildesigner

Vill du ha hjälp att förbättra ditt hem eller trädgård?

Boka en konsultation med en av våra rådgivare och upptäck kraften i att få hjälp av en expert! Eller ge ett digitalt presentkort till någon som vill förbättra sitt hem eller trädgård.

Talk To: Förnya ditt hem med 1:1 digitala videokonsultationer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *