Glanzelius Garden

Trädgårdsdesigner

Trädgårdsdesignern Julia Glanzelius, grundaren av Glanzelius Garden, arbetar kreativt med gröna miljöer. Julia brinner för att skapa gröna utrymmen med en välavvägd balans mellan växter och andra material. För Julia sker magin i mötet mellan färger, former, texturer och idéer.

I sina projekt samarbetar hon nära med sina kunder. “Trädgårdar och gröna miljöer handlar mycket om den känsla du vill uppnå. Det kan vara dofter, minnen eller en önskan om en förlängning av inomhusmiljön. Det är precis därför relationen med mina kunder är så viktig – att vi förstår varandra och att klienten känner sig trygg med min vision för deras plats.”

För Julia kan ett trädgårdsprojekt vara stort eller litet – antingen kan hon hjälpa dig att utveckla en plan för hela din trädgård eller för en mindre del av trädgården som behöver lite extra uppmärksamhet. Julia hjälper gärna, oavsett storlek på ditt projekt och dina frågor.

“Jag är här för att hjälpa dig med nya idéer för din trädgård, innergård, uteplats eller balkong. Inget område är för stort eller för litet. En konsultation med mig kan vara lösningen på det du vill skapa eller början på ett större projekt och ett längre samarbete.” 

Stockholm, Sverige

Konsultationer på svenska

  Få hjälp med:

  • allmän trädgårdsinspiration
  • trädgårdsdesign
  • möblering och plantering på altan eller balkong
  • tankar och ideér kring spaljé, växthus, staket etc
  • hjälp att designa gångar och sittplatser
  • val av odlingskärl, krukor och odlingslådor
  • tips på växter som passar olika lägen
  • tips för att skapa en köksträdgård
  • rådgivning kring val av material och färger för markanläggning
  • belysning i trädgård

Boka en videokonsultation

Tid:
55 min
Pris:
1500 SEK
Konsultation:
1:1 videomöte

“Jag ville bygga en pergola men fastnat i vilken design som skulle passa bäst. Var så otroligt skönt att prata med Julia och få konkreta råd och tips! Nu har jag äntligen tagit beslut och bestämt mig och snickaren är igång och bygger! ”

– Alexandra

“Det var verkligen jättebra! Julia gjorde det toppen och vi använde tiden effektivt känns det som. Vi fick svar på det vi önskade.”

– Celina

Mer hjälp?

Om du efter din konsultation vill köpa ytterligare tjänster från rådgivaren, t ex moodboards, planritningar eller inredningsförslag så går det självklart bra, förutsatt att rådgivaren har tid. Vi hjälper dig såklart att beställa denna typ av tjänster.

Vad kan du förvänta dig av en videokonsultation?

En videokonsultation hjälper dig att komma vidare kring dina frågor och funderingar runt hemmet. Mötet kommer att ge dig inspiration och vägledning för att hjälpa dig att ta hållbara beslut för att skapa ett hem du älskar.

Att få prata med ett proffesionellt bollplank är guld värt och kommer att spara dig otaliga timmar i funderingar, felköp och beslutångest.

Visa upp det du vill prata om under videomötet, förbered en enkel presentation med bilder och länkar eller ställ dina frågor direkt i mötet.  Tiden är din att utnyttja och rådgivaren är där för att hjälp dig. Ett tips är att ta noteringar eller anteckna.

Vanliga frågor

Hur fungerar en konsultation?

Alla konsultationer äger rum över videosamtal i Google Meet. Innan din konsultation kommer du att få en kalenderinbjudan med en länk via email som leder till din konsultation. I mötet kommer du kunna visa ditt hem/rum/trädgård och prata med din rådgivare och bolla dina tankar och funderingar.

Kommer rådgivaren att skicka underlag så som ritningar och moodboards till mig efter konsultationen?

Talk To är en tjänst som baseras kring videokonsultationer. Lite som att träffa en läkare online. Det betyder att all kommunikation med din rådgivare sker under mötet och inga leveranser i form av ritningar etc skickas till dig efteråt.

Därför är det viktigt att du skriver ner och tar anteckningar under mötet.

Skulle du däremot vilja beställa ett större projekt av din rådgivare så går det såklart bra. Kontakta oss på help@talkto-official.com efter mötet så hjälper vi dig. 

Ska jag förbereda mig inför min konsultation?

Innan din konsultation kommer du att få en guide av oss som tydligt visar hur du förbereder dig på bästa möjliga sätt. De bästa konsultationerna är de där kunden förberett sig och vet vilka frågeställningar de vill ha svar på.

Dina förberedelser kan så klart vara så minimala eller grundliga som du anser är nödvändigt för att uppnå dina mål med konsultationen. Vi föreslår att du sätter ihop ett enkelt dokument eller en presentation som innehåller foton av de utrymmen du behöver hjälp med och frågor du vill ha svar på.

Du kommer också kunna ladda upp inspirationsbilder, möbler/inredning som du gillar eller planritningar/ritningar. Din rådgivare kommer kunna ta del av detta underlag och på så vis förbereda sig inför mötet med dig. Har du ytterligare frågor om hur du ska förbereda dig är du välkommen att kontakta oss på help@talkto.offical.com

Hur visar jag rådgivaren mitt hem?

Då mötet sker över video (Google Meet) som du kan använda på din mobiltelefon, bärbara dator eller Ipad så är tanken att du under mötet filmar ditt utrymme så att rådgivaren kan se och ge råd direkt.

Innan mötet kommer du även kunna ladda upp bilder samt dina frågeställningar så att rådgivaren kan förbereda sig. Det går även att dela bilder och annat material med varandra under själva videomötet. 

Hur betalar jag för en konsultation?

Betalning sker tryggt med kort vid bokning av en konsultation. Precis som när du köper ett klädesplagg eller liknande i en webshop.

Kan jag kontakta min bokade rådgivare innan mötet och berätta vad jag vill prata om?

Du kommer inte kunna kontakta eller diskutera direkt med din rådgivare innan konsultationen.

Däremot kommer du, när du bokar ditt möte få möjlighet att skriva en kort anteckning till din rådgivare och förklara vad du vill prata om. Efter bokningen av din konsultation kommer du även få möjlighet att fylla i ett frågeformulär för att ge din expert ytterligare information om ditt projekt och dina frågeställningar.

Du kan också att kunna ladda upp filer (presentationer, bilder, planritningar etc.) som rådgivaren kan titta på innan konsultationen och som ni kan titta på tillsammans under din konsultation.