Ditte Lauridsen

Konstrådgivare

Möt Ditte Lauridsen, din konstguide till en värld full av kreativitet och uttryck. Med en karriär som började på det prestigefyllda Lars Bohman Gallery år 2007, där hon snabbt etablerade sig som en dynamisk kraft inom konstvärlden, har Ditte en djup förståelse för konstens kärna.

Efter att ha tillbringat tio år i den välrenommerade galleribranschen, valde Ditte att ta sin passion för konst till nya höjder. Under de senaste sex åren har hon varit konstchef på både Dusty Deco och Nordiska Galleriet, där hon har smält samman konsten med inredningens värld på ett unikt sätt.

Dittes passion brinner framför allt för att hitta det mest spännande samtida konstverket som passar just dig. Med en expertis som sträcker sig från de mest ikoniska konstnärerna till de mest lovande unga talangerna, kan Ditte hjälpa dig att upptäcka konst som kompletterar ditt hem.

Oavsett om du söker det perfekta konstverket för ditt vardagsrum eller behöver vägledning kring större konstprojekt, är Ditte här för att ge dig den rådgivning och inspiration du behöver.

“Min passion är att guida dig genom konstens djungel och hjälpa dig att skapa den perfekta atmosfären i ditt utvalda utrymme. Oavsett om du vill sätta samman befintliga konstverk, starta din egen konstsamling från grunden eller behöver tips hur du köper konst från gallerier eller auktionshus, är jag här för att göra det enkelt och spännande!”

Stockholm

Svenska

  Få hjälp med:

  • vilken konst som passar dig
  • hur du kan hänga och kombinera olika typer av konst
  • styla ett rum med konst och prints

Boka en videokonsultation 

Tid:
25 min
Pris:
1500 SEK
Konsultation:
1:1 videomöte
Tid:
55 min
Pris:
2250 SEK
Konsultation:
1:1 videomöte

Mer hjälp?

Om du efter din konsultation vill köpa ytterligare tjänster från rådgivaren, t ex moodboards, planritningar eller inredningsförslag så går det självklart bra, förutsatt att rådgivaren har tid. Vi hjälper dig såklart att beställa denna typ av tjänster.

Vad kan du förvänta dig av en videokonsultation?

En videokonsultation hjälper dig att komma vidare kring dina frågor och funderingar runt hemmet. Mötet kommer att ge dig inspiration och vägledning för att hjälpa dig att ta hållbara beslut för att skapa ett hem du älskar.

Att få prata med ett proffesionellt bollplank är guld värt och kommer att spara dig otaliga timmar i funderingar, felköp och beslutångest.

Visa upp det du vill prata om under videomötet, förbered en enkel presentation med bilder och länkar eller ställ dina frågor direkt i mötet.  Tiden är din att utnyttja och rådgivaren är där för att hjälp dig. Ett tips är att ta noteringar eller anteckna.

Vanliga frågor

Hur fungerar en konsultation?

Alla konsultationer äger rum över videosamtal i Google Meet. Innan din konsultation kommer du att få en kalenderinbjudan med en länk via email som leder till din konsultation. I mötet kommer du kunna visa ditt hem/rum/trädgård och prata med din rådgivare och bolla dina tankar och funderingar.

Kommer rådgivaren att skicka underlag så som ritningar och moodboards till mig efter konsultationen?

Talk To är en tjänst som baseras kring videokonsultationer. Lite som att träffa en läkare online. Det betyder att all kommunikation med din rådgivare sker under mötet och inga leveranser i form av ritningar etc skickas till dig efteråt.

Därför är det viktigt att du skriver ner och tar anteckningar under mötet.

Skulle du däremot vilja beställa ett större projekt av din rådgivare så går det såklart bra. Kontakta oss på help@talkto-official.com efter mötet så hjälper vi dig. 

Ska jag förbereda mig inför min konsultation?

Innan din konsultation kommer du att få en guide av oss som tydligt visar hur du förbereder dig på bästa möjliga sätt. De bästa konsultationerna är de där kunden förberett sig och vet vilka frågeställningar de vill ha svar på.

Dina förberedelser kan så klart vara så minimala eller grundliga som du anser är nödvändigt för att uppnå dina mål med konsultationen. Vi föreslår att du sätter ihop ett enkelt dokument eller en presentation som innehåller foton av de utrymmen du behöver hjälp med och frågor du vill ha svar på.

Du kommer också kunna ladda upp inspirationsbilder, möbler/inredning som du gillar eller planritningar/ritningar. Din rådgivare kommer kunna ta del av detta underlag och på så vis förbereda sig inför mötet med dig. Har du ytterligare frågor om hur du ska förbereda dig är du välkommen att kontakta oss på help@talkto.offical.com

Hur visar jag rådgivaren mitt hem?

Då mötet sker över video (Google Meet) som du kan använda på din mobiltelefon, bärbara dator eller Ipad så är tanken att du under mötet filmar ditt utrymme så att rådgivaren kan se och ge råd direkt.

Innan mötet kommer du även kunna ladda upp bilder samt dina frågeställningar så att rådgivaren kan förbereda sig. Det går även att dela bilder och annat material med varandra under själva videomötet. 

Hur betalar jag för en konsultation?

Betalning sker tryggt med kort vid bokning av en konsultation. Precis som när du köper ett klädesplagg eller liknande i en webshop.

Kan jag kontakta min bokade rådgivare innan mötet och berätta vad jag vill prata om?

Du kommer inte kunna kontakta eller diskutera direkt med din rådgivare innan konsultationen.

Däremot kommer du, när du bokar ditt möte få möjlighet att skriva en kort anteckning till din rådgivare och förklara vad du vill prata om. Efter bokningen av din konsultation kommer du även få möjlighet att fylla i ett frågeformulär för att ge din expert ytterligare information om ditt projekt och dina frågeställningar.

Du kan också att kunna ladda upp filer (presentationer, bilder, planritningar etc.) som rådgivaren kan titta på innan konsultationen och som ni kan titta på tillsammans under din konsultation.