Boka en videokonsultation med Matsson Marnell

Längd möte:
25 min
Pris:
945 SEK
Konsultation:
1:1 videomöte
Längd möte:
55 min
Pris:
1875 SEK
Konsultation:
1:1 videomöte
Inredningskreatörer

Matsson Marnell är en inrednings- och designstudio grundad av Katarina Matsson och Magda Marnell. Med lång och bred erfarenhet från både inrednings- och modevärlden skapar de unika objekt och miljöer som bär på stark personlighet men svagt miljöavtryck.

Deras holistiska anslag sätter cirkularitet, sinnlighet och kreativitet i fokus i varje projekt de tar sig an, oavsett om det är en större renovering, en platsbyggd möbel eller en konstsamling.

De är övertygade om att det går att göra mer av det som redan finns och att det förhållningssättet är grunden till att skapa en plats som får dig att må bra i längden. Deras praktik kännetecknas av en exklusiv, eklektisk minimalism som talar till alla sinnen. Med utgångspunkt i befintliga ting och berättelser hjälper de sina klienter, såväl privata som offentliga, att renodla en personlig stil och ett eget uttryck.

Matsson Marnell har omskrivits i publikationer som ELLE Decoration, Residence, Rum, Plaza, Sight Unseen, SVT Morgonstudion och SvD Perfect Guide.

“Vi vill inspirera dig att våga mer. Mer cirkularitet, mer sinnlighet, mer kreativitet. Mer du, helt enkelt.” 

Stockholm, Sverige

Svenska och engelska

  Få hjälp med:

  • renodling av din egen stil
  • ideér vid renovering
  • design och produktion av platsspecifika möbler
  • varumärken, butiker, konst och unika objekt
  • välja och kombinera kulörer
  • hur du kan tänka med gardiner
  • hur du kan förnya och knyta ihop ditt hem med saker du redan har

Vad kan du förvänta dig av en videokonsultation?

En videokonsultation hjälper dig att komma vidare kring dina frågor och funderingar runt hemmet. Mötet kommer att ge dig inspiration och vägledning för att hjälpa dig att ta hållbara beslut för att skapa ett hem du älskar.

Att få prata med ett proffesionellt bollplank är guld värt och kommer att spara dig otaliga timmar i funderingar, felköp och beslutångest.

Visa upp det du vill prata om under videomötet, förbered en enkel presentation med bilder och länkar eller ställ dina frågor direkt i mötet.  Tiden är din att utnyttja och rådgivaren är där för att hjälp dig. Ett tips är att ta noteringar eller anteckna.

Vanliga frågor

Hur fungerar en konsultation?

Alla konsultationer äger rum över videosamtal i Google Meet. Innan din konsultation kommer du att få en kalenderinbjudan med en länk via email som leder till din konsultation. I mötet kommer du kunna visa ditt hem/rum/trädgård och prata med din rådgivare och bolla dina tankar och funderingar.

Kommer rådgivaren att skicka underlag så som ritningar och moodboards till mig efter konsultationen?

Talk To är en tjänst som baseras kring videokonsultationer. Lite som att träffa en läkare online. Det betyder att all kommunikation med din rådgivare sker under mötet och inga leveranser i form av ritningar etc skickas till dig efteråt.

Därför är det viktigt att du skriver ner och tar anteckningar under mötet.

Skulle du däremot vilja beställa ett större projekt av din rådgivare så går det såklart bra. Kontakta oss på help@talkto-official.com efter mötet så hjälper vi dig. 

Ska jag förbereda mig inför min konsultation?

Innan din konsultation kommer du att få en guide av oss som tydligt visar hur du förbereder dig på bästa möjliga sätt. De bästa konsultationerna är de där kunden förberett sig och vet vilka frågeställningar de vill ha svar på.

Dina förberedelser kan så klart vara så minimala eller grundliga som du anser är nödvändigt för att uppnå dina mål med konsultationen. Vi föreslår att du sätter ihop ett enkelt dokument eller en presentation som innehåller foton av de utrymmen du behöver hjälp med och frågor du vill ha svar på.

Du kommer också kunna ladda upp inspirationsbilder, möbler/inredning som du gillar eller planritningar/ritningar. Din rådgivare kommer kunna ta del av detta underlag och på så vis förbereda sig inför mötet med dig. Har du ytterligare frågor om hur du ska förbereda dig är du välkommen att kontakta oss på help@talkto.offical.com

Hur visar jag rådgivaren mitt hem?

Då mötet sker över video (Google Meet) som du kan använda på din mobiltelefon, bärbara dator eller Ipad så är tanken att du under mötet filmar ditt utrymme så att rådgivaren kan se och ge råd direkt.

Innan mötet kommer du även kunna ladda upp bilder samt dina frågeställningar så att rådgivaren kan förbereda sig. Det går även att dela bilder och annat material med varandra under själva videomötet. 

Hur betalar jag för en konsultation?

Betalning sker tryggt med kort vid bokning av en konsultation. Precis som när du köper ett klädesplagg eller liknande i en webshop.

Kan jag kontakta min bokade rådgivare innan mötet och berätta vad jag vill prata om?

Du kommer inte kunna kontakta eller diskutera direkt med din rådgivare innan konsultationen.

Däremot kommer du, när du bokar ditt möte få möjlighet att skriva en kort anteckning till din rådgivare och förklara vad du vill prata om. Efter bokningen av din konsultation kommer du även få möjlighet att fylla i ett frågeformulär för att ge din expert ytterligare information om ditt projekt och dina frågeställningar.

Du kan också att kunna ladda upp filer (presentationer, bilder, planritningar etc.) som rådgivaren kan titta på innan konsultationen och som ni kan titta på tillsammans under din konsultation.