CJ Studio

Arkitekt & inredningsarkitekt

CJ studio, drivs av Charlotta och Jonna, är en lustdriven arkitekt- och inredningsstudio som brinner för varje projekt de tar sig an.

Duon arbetar i alla skalor, allt från att rita om planlösningar, nya kök, fast inredning, val av möbler till att rita nya villor, sommarhus, detaljplaner och markanvisningar eller ta fram restaurang- eller co-working koncept.

Charlotta och Jonna jobbar alltid i nära samarbete med sina kunder för att skapa en förståelse om varje projekts unika förutsättningar. Inget projekt är för litet och än så länge har inget varit för stort för dem.

Deras stil speglar varje unikt projekt, i vissa fall en utbyggnad av en sekelskiftesvilla som ska utföras i samma stil, ett spanskt vinbibilotek/tapasbar som ska kännas som Barcelona eller ett nytt sommarresidens som ska smälta in i klipporna i ytterskärgården.

Jonna och Charlotta ser fram emot att hjälpa dig med dina frågor kring arkitektur och inredning. Kanske behöver du hjälp med dina funderingar kring hur du kan förändra en planlösning, hur du ska tänka om du vill bygga ut huset eller hur du ska möblera ditt vardagsrum på bästa sätt.

“Vi ser fram emot att hjälpa er med allt från kluriga planlösningar, svåra färgval, planera det ultimata köket eller tvättstugan till att sätta i gång tankearbetet på ett nytt hus eller en lokal för kommersiell verksamhet 

Stockholm, Sweden

Svenska och engelska

 Få hjälp med:

 • förändra en planlösning
 • rådgivning kring planlösningar för badrum och kök
 • rådgivning kring utbyggnation av hus
 • stöd och support vid bygglov
 • idéer och support kring konstruktion
 • tips och råd kring hur du ska ta hand om ditt hus
 • planering och ideér vid renovering
 • platsbyggnationer
 • möbelval och möblering
 • välja och kombinera kulörer
 • planera och designa kontor

Boka en videokonsultation

Tid:
25 min
Pris:
1495 SEK
Konsultation:
1:1 videomöte
Tid:
55 min
Pris:
2495 SEK
Konsultation:
1:1 videomöte

Vad säger kunder?

“Jag är supernöjd! Det var mycket bra att få diskutera alternativ planritning med kompetenta och professionella arkitekter. Jag fick dessutom flera förslag på färgsättning, på kompletterande belysning och produkter att använda. 

– Carin

“Mötet överträffade verkligen våra förväntningar. Så många bra idéer och tips på hur vi kan ta oss an vår planlösning. Vi gick igenom mycket mer än jag
trodde på bara en timme. En bonus var att de skickade över några skisser som förtydligade det vi diskuterade, vilket kommer att göra det lättare för oss i nästa steg när vi undersöka vad som är möjligt att implementera. Jag har redan rekommenderat detta till flera av mina vänner, och det kommer inte att vara sista gången vi använder tjänsten!
 

– Linnea

Mer hjälp?

Om du efter din konsultation vill köpa ytterligare tjänster från rådgivaren, t ex moodboards, planritningar eller inredningsförslag så går det självklart bra, förutsatt att rådgivaren har tid. Vi hjälper dig såklart att beställa denna typ av tjänster.

Vad kan du förvänta dig av en videokonsultation?

En videokonsultation hjälper dig att komma vidare kring dina frågor och funderingar runt hemmet. Mötet kommer att ge dig inspiration och vägledning för att hjälpa dig att ta hållbara beslut för att skapa ett hem du älskar.

Att få prata med ett proffesionellt bollplank är guld värt och kommer att spara dig otaliga timmar i funderingar, felköp och beslutångest.

Visa upp det du vill prata om under videomötet, förbered en enkel presentation med bilder och länkar eller ställ dina frågor direkt i mötet. Tiden är din att utnyttja och rådgivaren är där för att hjälp dig. Ett tips är att ta noteringar eller anteckna.

Vanliga frågor

Hur fungerar en konsultation?

Alla konsultationer äger rum över videosamtal i Google Meet. Innan din konsultation kommer du att få en kalenderinbjudan med en länk via email som leder till din konsultation. I mötet kommer du kunna visa ditt hem/rum/trädgård och prata med din rådgivare och bolla dina tankar och funderingar.

Kommer rådgivaren att skicka underlag så som ritningar och moodboards till mig efter konsultationen?

Talk To är en tjänst som baseras kring videokonsultationer. Lite som att träffa en läkare online. Det betyder att all kommunikation med din rådgivare sker under mötet och inga leveranser i form av ritningar etc skickas till dig efteråt.

Därför är det viktigt att du skriver ner och tar anteckningar under mötet.

Skulle du däremot vilja beställa ett större projekt av din rådgivare så går det såklart bra. Kontakta oss på help@talkto-official.com efter mötet så hjälper vi dig. 

Ska jag förbereda mig inför min konsultation?

Innan din konsultation kommer du att få en guide av oss som tydligt visar hur du förbereder dig på bästa möjliga sätt. De bästa konsultationerna är de där kunden förberett sig och vet vilka frågeställningar de vill ha svar på.

Dina förberedelser kan så klart vara så minimala eller grundliga som du anser är nödvändigt för att uppnå dina mål med konsultationen. Vi föreslår att du sätter ihop ett enkelt dokument eller en presentation som innehåller foton av de utrymmen du behöver hjälp med och frågor du vill ha svar på.

Du kommer också kunna ladda upp inspirationsbilder, möbler/inredning som du gillar eller planritningar/ritningar. Din rådgivare kommer kunna ta del av detta underlag och på så vis förbereda sig inför mötet med dig. Har du ytterligare frågor om hur du ska förbereda dig är du välkommen att kontakta oss på help@talkto.offical.com

Hur visar jag rådgivaren mitt hem?

Då mötet sker över video (Google Meet) som du kan använda på din mobiltelefon, bärbara dator eller Ipad så är tanken att du under mötet filmar ditt utrymme så att rådgivaren kan se och ge råd direkt.

Innan mötet kommer du även kunna ladda upp bilder samt dina frågeställningar så att rådgivaren kan förbereda sig. Det går även att dela bilder och annat material med varandra under själva videomötet. 

Hur betalar jag för en konsultation?

Betalning sker tryggt med kort vid bokning av en konsultation. Precis som när du köper ett klädesplagg eller liknande i en webshop.

Kan jag kontakta min bokade rådgivare innan mötet och berätta vad jag vill prata om?

Du kommer inte kunna kontakta eller diskutera direkt med din rådgivare innan konsultationen.

Däremot kommer du, när du bokar ditt möte få möjlighet att skriva en kort anteckning till din rådgivare och förklara vad du vill prata om. Efter bokningen av din konsultation kommer du även få möjlighet att fylla i ett frågeformulär för att ge din expert ytterligare information om ditt projekt och dina frågeställningar.

Du kan också att kunna ladda upp filer (presentationer, bilder, planritningar etc.) som rådgivaren kan titta på innan konsultationen och som ni kan titta på tillsammans under din konsultation.