Boka en videokonsultation med Johannes Sverlander

Johannes ser fram emot att prata med dig.

Tid:
25 min
Pris:
1100 SEK
Konsultation:
1:1 videomöte
Tid:
55 min
Pris:
2000 SEK
Konsultation:
1:1 videomöte

Johannes Sverlander

Arkitekt

Johannes är utbildad arkitekt och driver Studio Sverlander som specialiserar sig inom arkitektur och inredningsdesign. Ursprungligen från de småländska skogarna lever han nu mellan Stockholm och Barcelona och har projekt internationellt. Han har en livsstil och intresse för nya upplevelser som också genomsyrar hans designfilosofi – att skapa ny, unik och minnesvärd design med god funktion, estetik och detaljrikedom.

Johannes har en gedigen verktygslåda och är expert på att skapa skräddarsydda privatbostäder. Han drivs av att hitta unika designlösningar för varje enskilt projekt och har en modern nordisk stil som kännetecknas av hållbara och funktionella material. Ofta kombinerar han sin stil med italiensk design eller gamla antikvitetsfynd för att skapa spännande och berikande miljöer. Han arbetar aktivt i olika digitala designprogram för att undersöka och visualisera olika skisser för att hitta den bästa helhetslösningen för dig och ditt framtida hem.

Johannes har bred erfarenhet från projekt i olika storlekar, allt från bostäder och butiksinredningar, till större kommersiella projekt som hotell och kontor. Under hans år som verksam arkitekt har han lärt sig att hantera komplexa projekt och förstår att god design genererar värden för framtiden, både för människor och varumärken.

Han har bland annat haft förmånen att ha ritat och designat penthouse och lägenheter i Stockholm, en flagship store i Paris, en smyckesbutik i Oslo, en villa i Toscana, ett sommarhus i Stockholms skärgård, hotell i Köpenhamn och ett huvudkontor i Zürich.

Johannes särskiljer sig genom att både ha en kreativ, konstnärlig drivkraft och en god organisatorisk förmåga som samverkar genom hela processen från första designidé till färdigt projekt.

Med sin erfarenhet och spetskompetens är Johannes en trygg hand som leder dig genom hela byggprocessen till färdigställandet av ditt drömprojekt. Hör av dig och berätta mer om vad du behöver hjälp med så kommer Johannes göra allt han kan för att förverkliga din vision.

“Jag lyssnar alltid in kundens behov, önskemål och vision för att hitta den bästa lösningen. Med min expertis hjälper jag dig att visualisera och förverkliga ditt projekt. Jag förstår att renoveringar och byggprojekt kan vara utmanande och hur svårt det kan kännas att navigera mellan tusen olika val som man behöver göra när man inte kan se helheten. Därför finns jag här för dig och leder dig tryggt genom hela design- och byggprocessen. Jag hjälper dig med allt från designidé, inredning, material och färgval, till bygglov och ritningar för nybyggnad, tillbyggnad och renovering.”

Stockholm, Sverige & Barcelona, Spanien

Svenska & Engelska

 Få hjälp med:

 • förändra en planlösning
 • rådgivning kring planlösningar för badrum och kök
 • rådgivning kring utbyggnation av hus
 • stöd och support vid bygglov
 • idéer och support kring konstruktion
 • tips och råd kring hur du ska ta hand om ditt hus
 • planering och ideér vid renovering
 • platsbyggnationer
 • möbelval och möblering
 • välja och kombinera kulörer
 • planera och designa kontor

Mer hjälp?

Om du och din expert kommer överens under konsultationen och du vill att experten ska leverera moodboards, inredningsplaner, planlösningar etc. kan du boka experten för ett större projekt efter konsultationen, så länge hon/han har tid. Efter ditt videosamtal får du möjlighet att beställa denna typ av tjänst.

Vad kan du förvänta dig av en videokonsultation?

En videokonsultation hjälper dig att komma vidare kring dina frågor och funderingar runt hemmet. Mötet kommer att ge dig inspiration och vägledning för att hjälpa dig att ta hållbara beslut för att skapa ett hem du älskar.

Att få prata med ett proffesionellt bollplank är guld värt och kommer att spara dig otaliga timmar i funderingar, felköp och beslutångest.

Visa upp det du vill prata om under videomötet, förbered en enkel presentation med bilder och länkar eller ställ dina frågor direkt i mötet. Tiden är din att utnyttja och rådgivaren är där för att hjälp dig. Ett tips är att ta noteringar eller anteckna.

Vanliga frågor

Hur fungerar en konsultation?

Alla konsultationer äger rum över videosamtal i Google Meet. Innan din konsultation kommer du att få en kalenderinbjudan med en länk via email som leder till din konsultation. I mötet kommer du kunna visa ditt hem/rum/trädgård och prata med din rådgivare och bolla dina tankar och funderingar.

Ska jag förbereda mig inför min konsultation?

Innan din konsultation kommer du att få en guide av oss som tydligt visar hur du förbereder dig på bästa möjliga sätt. De bästa konsultationerna är de där kunden förberett sig och vet vilka frågeställningar de vill ha svar på.

Dina förberedelser kan så klart vara så minimala eller grundliga som du anser är nödvändigt för att uppnå dina mål med konsultationen. Vi föreslår att du sätter ihop ett enkelt dokument eller en presentation som innehåller foton av de utrymmen du behöver hjälp med och frågor du vill ha svar på.

Du kommer också kunna ladda upp inspirationsbilder, möbler/inredning som du gillar eller planritningar/ritningar. Din rådgivare kommer kunna ta del av detta underlag och på så vis förbereda sig inför mötet med dig. Har du ytterligare frågor om hur du ska förbereda dig är du välkommen att kontakta oss på help@talkto.offical.com

Hur visar jag rådgivaren mitt hem?

Då mötet sker över video (Google Meet) som du kan använda på din mobiltelefon, bärbara dator eller Ipad så är tanken att du under mötet filmar ditt utrymme så att rådgivaren kan se och ge råd direkt.

Innan mötet kommer du även kunna ladda upp bilder samt dina frågeställningar så att rådgivaren kan förbereda sig. Det går även att dela bilder och annat material med varandra under själva videomötet.

Hur betalar jag för en konsultation?

Betalning sker tryggt med kort vid bokning av en konsultation. Precis som när du köper ett klädesplagg eller liknande i en webshop.

Kan jag kontakta min bokade rådgivare före mötet och berätta vad jag vill prata om?

Du kommer inte kunna kontakta eller diskutera direkt med din rådgivare innan konsultationen.

Däremot kommer du, när du bokar ditt möte få möjlighet att skriva en kort anteckning till din rådgivare och förklara vad du vill prata om. Efter bokningen av din konsultation kommer du även få möjlighet att fylla i ett frågeformulär för att ge din expert ytterligare information om ditt projekt och dina frågeställningar.

Du kan också att kunna ladda upp filer (presentationer, bilder, planritningar etc.) som rådgivaren kan titta på innan konsultationen och som ni kan titta på tillsammans under din konsultation.

Kommer rådgivaren att skicka underlag såsom ritningar och moodboards till mig efter konsultationen?

Talk To är en tjänst som baseras kring videokonsultationer. Lite som att träffa en läkare online. Det betyder att all kommunikation med din rådgivare sker under mötet och inga leveranser i form av ritningar etc skickas till dig efteråt. Därför är det viktigt att du skriver ner och tar anteckningar under mötet.

Skulle du däremot vilja beställa ett större projekt av din rådgivare så går det såklart bra. Kontakta oss på help@talkto-official.com efter mötet så hjälper vi dig.