Ekobang

Trådgårdsmästare

Hanna Hofman-Bang är en utbildad trädgårdsmästare och grundare av Ekobang, en trädgårdsdesignstudio, med lång erfarenhet av att guida och hjälpa människor med sina trädgårdar.

Hanna brinner lite extra för att få inspirera och lära ut om hur vi alla kan odla våra egna grönsaker. Att skapa en trygghet i att veta hur man odlar sin vardagsmat.

Hon är även ambassadör för AlmaGro växthus och kan hjälpa dig som går tankar och drömmer om ett eget växthus. Hanna kan hjälpa dig att få växthuset att smälta in i den övriga trädgården. Göra en trädgårdsdesign i och runtomkring glashuset och planera in ytor i trädgården för umgänge, rabatter och inte minst plats för odling.

För Hanna är det viktigt att förstå och kombinera vad kunden vill ha med vad utomhusmiljön behöver och sedan förena dessa element till en helhet. Oavsett om det handlar om en trädgårdskonsultation eller en komplett trädgårdsdesign arbetar hon alltid med naturens villkor och strävar efter mångfald av växter och pollinatörer.

I varje projekt börjar Hanna med att titta på klientens problem och önskemål. Det kan vara en nyligen köpt, tom tomt eller en klient som inte vet var de ska börja. Eller så kan det vara så enkelt som att bara erbjuda lite inspiration och idéer!

En trädgårdskonsultation med Hanna inkluderar alltid hur du kan skapa en hållbar trädgård. Hållbar för både dig och naturen. En trädgård som är anpassad efter dina behov och önskemål. Skapad för att passa miljön och förhållandena på den specifika platsen.

“Jag vill inspirera dig att tillbringa mer tid i din trädgård och använda den året om. Oavsett om det handlar om att ha händerna i jorden, plocka blommor eller sola på balkongen vill jag avdramatisera trädgårdsarbete och göra det enklare för dig att tillbringa tid och njuta av din trädgård.” 

Trosa, Sverige

Konsultationer på svenska

  Få hjälp med:

  • planera och skapa köksträdgård
  • odla vardagsmat
  • hur du kan designa en trädgård med rabatter, odlingar, umgängesytor etc
  • bollplank om du funderar på växthus. Specifikt växthus från AlmaGro.
  • ge tankar och ideér kring spaljé, pergola, staket
  • hjälp att designa hårda ytor så som gångar och sittplatser
  • tips på växter som passar olika lägen

Boka en videokonsultation

Tid:
25 min
Pris:
650 SEK
Konsultation:
1:1 videomöte
Tid:
55 min
Pris:
1200 SEK
Konsultation:
1:1 videomöte

Mer hjälp?

Om du efter din konsultation vill köpa ytterligare tjänster från rådgivaren, t ex moodboards, planritningar eller inredningsförslag så går det självklart bra, förutsatt att rådgivaren har tid. Vi hjälper dig såklart att beställa denna typ av tjänster.

Vad kan du förvänta dig av en videokonsultation?

En videokonsultation hjälper dig att komma vidare kring dina frågor och funderingar runt hemmet. Mötet kommer att ge dig inspiration och vägledning för att hjälpa dig att ta hållbara beslut för att skapa ett hem du älskar.

Att få prata med ett proffesionellt bollplank är guld värt och kommer att spara dig otaliga timmar i funderingar, felköp och beslutångest.

Visa upp det du vill prata om under videomötet, förbered en enkel presentation med bilder och länkar eller ställ dina frågor direkt i mötet.  Tiden är din att utnyttja och rådgivaren är där för att hjälp dig. Ett tips är att ta noteringar eller anteckna.

Vanliga frågor

Hur fungerar en konsultation?

Alla konsultationer äger rum över videosamtal i Google Meet. Innan din konsultation kommer du att få en kalenderinbjudan med en länk via email som leder till din konsultation. I mötet kommer du kunna visa ditt hem/rum/trädgård och prata med din rådgivare och bolla dina tankar och funderingar.

Kommer rådgivaren att skicka underlag så som ritningar och moodboards till mig efter konsultationen?

Talk To är en tjänst som baseras kring videokonsultationer. Lite som att träffa en läkare online. Det betyder att all kommunikation med din rådgivare sker under mötet och inga leveranser i form av ritningar etc skickas till dig efteråt.

Därför är det viktigt att du skriver ner och tar anteckningar under mötet.

Skulle du däremot vilja beställa ett större projekt av din rådgivare så går det såklart bra. Kontakta oss på help@talkto-official.com efter mötet så hjälper vi dig. 

Ska jag förbereda mig inför min konsultation?

Innan din konsultation kommer du att få en guide av oss som tydligt visar hur du förbereder dig på bästa möjliga sätt. De bästa konsultationerna är de där kunden förberett sig och vet vilka frågeställningar de vill ha svar på.

Dina förberedelser kan så klart vara så minimala eller grundliga som du anser är nödvändigt för att uppnå dina mål med konsultationen. Vi föreslår att du sätter ihop ett enkelt dokument eller en presentation som innehåller foton av de utrymmen du behöver hjälp med och frågor du vill ha svar på.

Du kommer också kunna ladda upp inspirationsbilder, möbler/inredning som du gillar eller planritningar/ritningar. Din rådgivare kommer kunna ta del av detta underlag och på så vis förbereda sig inför mötet med dig. Har du ytterligare frågor om hur du ska förbereda dig är du välkommen att kontakta oss på help@talkto.offical.com

Hur visar jag rådgivaren mitt hem?

Då mötet sker över video (Google Meet) som du kan använda på din mobiltelefon, bärbara dator eller Ipad så är tanken att du under mötet filmar ditt utrymme så att rådgivaren kan se och ge råd direkt.

Innan mötet kommer du även kunna ladda upp bilder samt dina frågeställningar så att rådgivaren kan förbereda sig. Det går även att dela bilder och annat material med varandra under själva videomötet. 

Hur betalar jag för en konsultation?

Betalning sker tryggt med kort vid bokning av en konsultation. Precis som när du köper ett klädesplagg eller liknande i en webshop.

Kan jag kontakta min bokade rådgivare innan mötet och berätta vad jag vill prata om?

Du kommer inte kunna kontakta eller diskutera direkt med din rådgivare innan konsultationen.

Däremot kommer du, när du bokar ditt möte få möjlighet att skriva en kort anteckning till din rådgivare och förklara vad du vill prata om. Efter bokningen av din konsultation kommer du även få möjlighet att fylla i ett frågeformulär för att ge din expert ytterligare information om ditt projekt och dina frågeställningar.

Du kan också att kunna ladda upp filer (presentationer, bilder, planritningar etc.) som rådgivaren kan titta på innan konsultationen och som ni kan titta på tillsammans under din konsultation.