Inside Out Interiör & Trädgård

Trädgårdsdesigner

Inside Out Interiör & Trädgård är en trädgårdsdesignstudio grundad av Therese Andersen. Hennes målsättning är tydlig: att skapa fungerande, personliga och estetiskt tilltalande miljöer som är skräddarsydda för dem som ska bo och leva i dem. Hennes uppdrag spänner över hela spektrumet, från privata trädgårdar och bostadsgårdar till företagsanläggningar och kommersiella projekt i olika storlekar. Oavsett projektets omfattning är hennes strävan alltid att leverera högsta kvalitet genom nära dialog med sina uppdragsgivare.

Det som genomsyrar alla Therese projekt är hennes unika tillvägagångssätt där hon alltid utgår från hemmet, dess ägare och deras unika livsstil. Med platsens förutsättningar som sin grund, strävar hon hela tiden efter att sudda ut gränsen mellan inomhus och utomhus. För Therese är trädgården en naturlig förlängning av hemmet, en möblerad bit natur som skapar rum och siktlinjer precis som inomhus. Det är ett samspel som resulterar i en helhet som speglar byggnadens arkitektur, platsens specifika förutsättningar och ägarnas unika livsstil och personlighet. Det blir en personlig plats skräddarsydd för dem som kommer att leva där och som är lika vacker att beundra året om.

Therese finner sin största inspiration i naturen, särskilt i karga bergs- och skärgårdsmiljöer där vind och vatten har format landskapet under miljontals år. Det är där hon finner de perfekta förebilderna och källan till inspiration när det gäller färger, former och proportioner.

I Therese värld är naturen den bästa formgivaren, och hon strävar alltid efter att placera rätt växter, möbler och utomhusbelysning på rätt plats, precis som naturen gör. Hennes utgångspunkt är alltid kundens preferenser, husets arkitektur och platsens förutsättningar, och hon strävar efter att skapa miljöer som är naturliga, självgående, dynamiska, hållbara och levande.

“Jag ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga din trädgårdsdröm, vare sig du drömmer om att skapa ett mysigt uterum, behöver tips och råd om plantering eller drömmer om en köksträdgård” 

Stockholm, Sweden

Svenska

Få hjälp med:

  • Allmän trädgårdsinspiration
  • Trädgårdsdesign
  • Möblering och plantering på altan eller balkong
  • Tankar och ideér kring spaljé, växthus, staket etc
  • Hjälp att designa gångar och sittplatser
  • Val av odlingskärl, krukor och odlingslådor
  • Tips på växter som passar olika lägen
  • Tips för att skapa en köksträdgård
  • Rådgivning kring val av material och färger för markanläggning
  • Belysning i trädgård

Boka en trädgårdskonsultation

Tid:
25 min
Pris:
950 SEK
Konsultation:
1:1 videomöte
Tid:
55 min
Pris:
1850 SEK
Konsultation:
1:1 videomöte

Vad säger kunder?

“Therese var mycket uppmärksam och hjälpte mig att känna mig trygg och säker i mina egna beslut samtidigt som hon inspirerade mig att tänka utanför boxen
när jag fastnade i gamla mönster. En extra bonus var att hennes förslag verkligen kändes genomförbara och hanterbara för mig som nybörjare. Den här tjänsten och Thereses tillvägagångssätt känns perfekt anpassat till dagens konsultationsbehov – jag kunde inte vara
lyckligare med resultaten!” 

– Emely

Mer hjälp?

Om du efter din konsultation vill köpa ytterligare tjänster från rådgivaren, t ex moodboards, planritningar eller inredningsförslag så går det självklart bra, förutsatt att rådgivaren har tid. Vi hjälper dig såklart att beställa denna typ av tjänster.

Vad kan du förvänta dig av en videokonsultation?

En videokonsultation hjälper dig att komma vidare kring dina frågor och funderingar kring din trädgård och utemiljö. Mötet kommer att ge dig inspiration och vägledning för att hjälpa dig att ta hållbara beslut för att skapa en trädgård du älskar.

Att få prata med ett proffesionellt bollplank är guld värt och kommer att spara dig otaliga timmar i funderingar, felköp och beslutångest.

Visa upp det du vill prata om under videomötet, förbered en enkel presentation med bilder och länkar eller ställ dina frågor direkt i mötet. Tiden är din att utnyttja och rådgivaren är där för att hjälp dig. Ett tips är att ta noteringar eller anteckna under möte.

Vanliga frågor

Hur fungerar en konsultation?

Alla konsultationer äger rum över videosamtal i Google Meet. Innan din konsultation kommer du att få en kalenderinbjudan med en länk via email som leder till din konsultation. I mötet kommer du kunna visa ditt hem/rum/trädgård och prata med din rådgivare och bolla dina tankar och funderingar.

Kommer rådgivaren att skicka underlag så som ritningar och moodboards till mig efter konsultationen?

Talk To är en tjänst som baseras kring videokonsultationer. Lite som att träffa en läkare online. Det betyder att all kommunikation med din rådgivare sker under mötet och inga leveranser i form av ritningar etc skickas till dig efteråt.

Därför är det viktigt att du skriver ner och tar anteckningar under mötet.

Skulle du däremot vilja beställa ett större projekt av din rådgivare så går det såklart bra. Kontakta oss på help@talkto-official.com efter mötet så hjälper vi dig. 

Ska jag förbereda mig inför min konsultation?

Innan din konsultation kommer du att få en guide av oss som tydligt visar hur du förbereder dig på bästa möjliga sätt. De bästa konsultationerna är de där kunden förberett sig och vet vilka frågeställningar de vill ha svar på.

Dina förberedelser kan så klart vara så minimala eller grundliga som du anser är nödvändigt för att uppnå dina mål med konsultationen. Vi föreslår att du sätter ihop ett enkelt dokument eller en presentation som innehåller foton av de utrymmen du behöver hjälp med och frågor du vill ha svar på.

Du kommer också kunna ladda upp inspirationsbilder, möbler/inredning som du gillar eller planritningar/ritningar. Din rådgivare kommer kunna ta del av detta underlag och på så vis förbereda sig inför mötet med dig. Har du ytterligare frågor om hur du ska förbereda dig är du välkommen att kontakta oss på help@talkto.offical.com

Hur visar jag rådgivaren mitt hem?

Då mötet sker över video (Google Meet) som du kan använda på din mobiltelefon, bärbara dator eller Ipad så är tanken att du under mötet filmar ditt utrymme så att rådgivaren kan se och ge råd direkt.

Innan mötet kommer du även kunna ladda upp bilder samt dina frågeställningar så att rådgivaren kan förbereda sig. Det går även att dela bilder och annat material med varandra under själva videomötet. 

Hur betalar jag för en konsultation?

Betalning sker tryggt med kort vid bokning av en konsultation. Precis som när du köper ett klädesplagg eller liknande i en webshop.

Kan jag kontakta min bokade rådgivare innan mötet och berätta vad jag vill prata om?

Du kommer inte kunna kontakta eller diskutera direkt med din rådgivare innan konsultationen.

Däremot kommer du, när du bokar ditt möte få möjlighet att skriva en kort anteckning till din rådgivare och förklara vad du vill prata om. Efter bokningen av din konsultation kommer du även få möjlighet att fylla i ett frågeformulär för att ge din expert ytterligare information om ditt projekt och dina frågeställningar.

Du kan också att kunna ladda upp filer (presentationer, bilder, planritningar etc.) som rådgivaren kan titta på innan konsultationen och som ni kan titta på tillsammans under din konsultation.